Lakverzegeling

Waxguard is een uniek lakverzegelingsproduct voor uw auto. Het geeft een zichtbaar hogere en diepere glans aan de lak van uw auto. Daarnaast beschermt Waxguard uw auto extreem goed tegen vuil en weersinvloeden, dankzij de extra beschermlaag.

Dagelijks rijdt u met uw auto door weer en wind. De invloeden van het weer op de laklaag van uw auto zijn niet gering. Zure regen, Uv-straling, strooizout, maar ook luchtverontreiniging en straatvuil zorgen ervoor dat de laklaag in kwaliteit achteruit gaat.

Doordat de diepe kleur en glans verdwijnt, blijft u met een vale kleur op uw auto achter. Een behandeling met het middel Waxguard geeft de lak een bescherming, voorkomt die vale kleur en houdt uw auto in optimale conditie.
Waxguard zorgt voor een onovertroffen water- en vuilafstotende laag waardoor de lak ook in een optimale conditie zal blijven en daardoor ook diep blijft glanzen.

 

ZOWEL NIEUWE ALS GEBRUIKTE AUTO’S KOMEN IN AANMERKING VOOR EEN WAXGUARD BEHANDELING

 

De voordelen voor u op een rijtje:

  • Waxguard beschermt tegen alle weersinvloeden
  • Waxguard voorkomt aantasting van de lak door vervuiling
  • Insecten hechten minder goed op de lak
  • Zichtebaar een hogere en diepere glans van de lak
  • Het wassen wordt makkelijker en kost minder tijd
  • Langdurige Glansgarantie
  • Ontvangst van de Waxguard Membercard

 

GARANTIE:

U ontvangt een schriftelijke garantie op de Waxguard behandeling! Voor een nieuwe auto geldt een garantieperiode van 3 jaar op de beschermlaag. Als de auto ouder is dan 6 maanden is op het moment van de behandeling, geldt een garantieperiode van 18 maanden.

LET OP: Wel is van belang om uw auto tijdens de garantieperiode te behandelen met de Waxguard producten. Deze producten houden uw auto in optimale conditie. Wij informeren u hier graag verder over, u kunt alvast een blik werpen in de productenlijn.